Kreeft met dillemayonaise

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/08/2019 - 20:16
Bereidingswijze
Ontdooi de kreeft.
Klop een sausje van de mayonaise, de creme fraiche, het citroensap en de dille en breng het op smaak met peper en zout.
Halveer de kreeft, haal het vlees eruit en verdeel het in stukjes.
Schep het vlees door de saus en vul de halve kreeft met het mengsel.
Garneer met toefjes dille en partjes citroen.
Lekker met geroosterd brood.
Afbeelding
Kreeft met dillemayonaise
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
?
Ingrediƫnten
1 stuks kreeft, diepvries (750 gr.)
3 eetl. mayonaise
2 eetl. creme fraiche
2 eetl. citroensap
1 snufje peper
1 snufje zout
2 eetl. dille, fijngehakt
2 takjes dille
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1467717
Homepage ID
3885
Teller
203
Bron
Blad Menu
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid