Bereidingswijze
-Begin met het verkruimelen van de koekjes in een keukenmachine of met de hand.
Smelt de boter in een pannetje.Als de boter heelemaal gesmolten is,meng je het met de koekkruimels.
Stort het daarna in een springvorm.Verdeel het goed over de bodem.Zet de springvorm en half uurtje in de koelkast.
Vulling:
-Mix de Roomkaas,Creme Fresh,de Slagroom,het Vanille extract en de Speculoospasta tot een gladde massa.
Haal de springvorm uit de koelkast en giet het over de koekjesbodem.
Topping:
-Verwarm op laag vuur de Slagroom met de Karamelfudge en 3 eetlepels suiker in een steelpannetje.
Laat de karamel fudge smelten.Blijf roeren tot de fudge goed in de slagroom is opgelost.Laat daarna afkoelen.
De karamelsaus word dikker tijdens het afkoelen.Als de karamelsaus goed is afgekoeld kan je het op het roomkaasmengse,in de springvorm gieten.Verdeel het goed over het roomkaasmengsel
Verkruimel de koekjes en verdeel het over de karamelsaus.
Laat minstens 6 uur in de koelkast opstijven.
Deze taart is wel heel machtig dus,snijd bij voorkeur kleine stukjes.
Eetsmakelijk! :)
Smelt de boter in een pannetje.Als de boter heelemaal gesmolten is,meng je het met de koekkruimels.
Stort het daarna in een springvorm.Verdeel het goed over de bodem.Zet de springvorm en half uurtje in de koelkast.
Vulling:
-Mix de Roomkaas,Creme Fresh,de Slagroom,het Vanille extract en de Speculoospasta tot een gladde massa.
Haal de springvorm uit de koelkast en giet het over de koekjesbodem.
Topping:
-Verwarm op laag vuur de Slagroom met de Karamelfudge en 3 eetlepels suiker in een steelpannetje.
Laat de karamel fudge smelten.Blijf roeren tot de fudge goed in de slagroom is opgelost.Laat daarna afkoelen.
De karamelsaus word dikker tijdens het afkoelen.Als de karamelsaus goed is afgekoeld kan je het op het roomkaasmengse,in de springvorm gieten.Verdeel het goed over het roomkaasmengsel
Verkruimel de koekjes en verdeel het over de karamelsaus.
Laat minstens 6 uur in de koelkast opstijven.
Deze taart is wel heel machtig dus,snijd bij voorkeur kleine stukjes.
Eetsmakelijk! :)
Afbeelding
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze taart is heel leuk en makkelijk om te maken.Je moet er alleen wel vroeg mee beginnen want het heeft veel tijd nodig om op te stijven.
Ingrediƫnten
Voor de bodem:
-300 gram lotuskoekjes
_115 gram roomboter
Voor de vulling:
-500 gram Philadephiakaas Naturel
-125 ml Slagroom
-125 ml Creme Fresh
-100 gram Suiker
-1 tl Vannile exract
-300 gram Speculoospasta
Voor de topping:
_125 ml Slagroom
-180 gram Karamel Fudge
-3 eetlepels Suiker
-50 gram lotuskoekjes
-300 gram lotuskoekjes
_115 gram roomboter
Voor de vulling:
-500 gram Philadephiakaas Naturel
-125 ml Slagroom
-125 ml Creme Fresh
-100 gram Suiker
-1 tl Vannile exract
-300 gram Speculoospasta
Voor de topping:
_125 ml Slagroom
-180 gram Karamel Fudge
-3 eetlepels Suiker
-50 gram lotuskoekjes
Hulpmiddelen & keukengerei
-Springvorm(24 CM)
-Een mixer
-Een Steelpannetje
-Een lepel of een garde
-Een mixer
-Een Steelpannetje
-Een lepel of een garde
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1467369
Homepage ID
2805911
Teller
97
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid