Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Verkruimel de koekjes en smelt de boter.
Meng de koek en boter en druk aan in het bakblik. Bak 10 minuten de bodem.
Roer de roomkaas en creme fraiche glad.
Meng de bloem met de suiker. Roer door de roomkaas.
Roer 1 voor 1 de eieren erdoor en het vanille extract. Swirl de Nutella erover en door.
Bak 30 minuten op 175 graden. Laat afkoelen en zet een nacht in de ijskast
Verkruimel de koekjes en smelt de boter.
Meng de koek en boter en druk aan in het bakblik. Bak 10 minuten de bodem.
Roer de roomkaas en creme fraiche glad.
Meng de bloem met de suiker. Roer door de roomkaas.
Roer 1 voor 1 de eieren erdoor en het vanille extract. Swirl de Nutella erover en door.
Bak 30 minuten op 175 graden. Laat afkoelen en zet een nacht in de ijskast
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
en nog een recept van Miljuschka
Ingrediƫnten
75 gram boter
260 gram bastonge koeken
800 gram roomkaas
200 gram creme fraiche
200 gram suiker
1 eetlepel bloem
3 eieren
1 theelepel vanille extract
Nutella
260 gram bastonge koeken
800 gram roomkaas
200 gram creme fraiche
200 gram suiker
1 eetlepel bloem
3 eieren
1 theelepel vanille extract
Nutella
Hulpmiddelen & keukengerei
Langwerpig bakblik
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1466897
Homepage ID
1021652
Teller
161
Bron
https://www.instagram.com/p/BiKOibmniRw/
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid