De lekkerste stoofperen in een monchoutaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/22/2019 - 12:08
Bereidingswijze
BODEM
Vet de springvorm in met boter. Verkruimel het hele pak Bastognekoeken. Smelt de boter in een pannetje en meng de verkruimelde koeken erdoor. Bedek de bodem van de springvorm met dit koekmengsel en zet de springvorm in de koelkast.
VULLING
Laat de MonChou op kamertemperatuur komen. Mix de MonChou samen met de suiker met de mixer tot een luchtig mengsel. Mix in een andere kom de slagroom zonder suiker tot yoghurtdikte (niet helemaal stijf). Roer de slagroom met een lepel door het Monchoumengsel en verdeel het taartmengsel over de taartbodem. Laat de peren uitlekken. Verdeel de partjes peer over het MonChoumengsel. Laat de taart ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast.
Afbeelding
De lekkerste stoofperen in een monchoutaart
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijk te maken taart die bij iedereen in de smaak zal vallen op de verjaardag.
Maak je eigen monchoutaart zonder pakje. 
Ingrediënten
1 pak Bastogne koeken
100 gram roomboter
VULLING
400 gram MonChou
0,5 liter slagroom
200 gram witte basterdsuiker
Stoofperen parten
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm van 26 cm doorsnede
Mixer
Koelkast
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1466567
Homepage ID
2792697
Teller
1574
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Author Image
ranfru
Gelegenheid