Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng in een kom alle ingrediƫnten behalve de gesmolten boter en roer pas dan de gesmolten boter erdoor.
Schep het beslag in in de bakvormen strijk de bovenkant glad.
Bak de koek ongeveer 30 min tot hij goudbruin kleurt en een in het midden ingestoken houten prikker schoon eruit komt.
Laat 15 min afkoelen in de vorm.
Neem de de koek uit de vorm terwijl hij nog enigszins warm is.
Snijd in plakken.
Meng in een kom alle ingrediƫnten behalve de gesmolten boter en roer pas dan de gesmolten boter erdoor.
Schep het beslag in in de bakvormen strijk de bovenkant glad.
Bak de koek ongeveer 30 min tot hij goudbruin kleurt en een in het midden ingestoken houten prikker schoon eruit komt.
Laat 15 min afkoelen in de vorm.
Neem de de koek uit de vorm terwijl hij nog enigszins warm is.
Snijd in plakken.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij koffie of thek
Ingrediƫnten
150 g fijne kristalsuiker
1 ei
150 g zelfrijzend bakmeel
2 tl golden syrup / kandijsuiker/
160 gele rozijnen
100 g gesmolten boter
bakvorm 20 x 30 bekleed met bakpapier
1 ei
150 g zelfrijzend bakmeel
2 tl golden syrup / kandijsuiker/
160 gele rozijnen
100 g gesmolten boter
bakvorm 20 x 30 bekleed met bakpapier
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakvorm
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1465711
Homepage ID
1948783
Teller
33
Bron
Delicious
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid