Bereidingswijze
- Boter langzaam smelten
- Koekjes fijnmaken en goed met de gesmolten boter vermengen.
- Boter/koek mix in een 26 cm beboterde springvorm doen en in de koelkast zetten.
- Mon-chou en basterdsuiker samen romig kloppen.
- Slagroom, vanillesuiker en klopfix kloppen.
- Slagroom voorzichtig door het mon-chou mengsel scheppen en over de koekbodem verdelen.
- De vlaaivulling op de monchoutaart doen en eventuele decoratie.
- 2 uur in de koelkast laten opstijven.
- Koekjes fijnmaken en goed met de gesmolten boter vermengen.
- Boter/koek mix in een 26 cm beboterde springvorm doen en in de koelkast zetten.
- Mon-chou en basterdsuiker samen romig kloppen.
- Slagroom, vanillesuiker en klopfix kloppen.
- Slagroom voorzichtig door het mon-chou mengsel scheppen en over de koekbodem verdelen.
- De vlaaivulling op de monchoutaart doen en eventuele decoratie.
- 2 uur in de koelkast laten opstijven.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
-
Ingrediënten
1 pak Bastogne koekjes
150 gr Roomboter
200 gr Monchou
100-125 gr Witte basterdsuiker
2,5 dl Slagroom
1 Zakje vanillesuiker
1 Zakje klopfix
1 Potje Ocean Spray Original cranberry saus / compote
150 gr Roomboter
200 gr Monchou
100-125 gr Witte basterdsuiker
2,5 dl Slagroom
1 Zakje vanillesuiker
1 Zakje klopfix
1 Potje Ocean Spray Original cranberry saus / compote
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm Ø 26 cm
Mixer
Mengkom
Mixer
Mengkom
Leuke tips
-
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1464977
Homepage ID
2660499
Teller
12586
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid