Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Sla de eieren stijf met een mixer. Dit duurt even, zo'n 8 minuten, dus neem er de tijd voor. De eieren moet goudgeel van kleur zijn en zo stijf dat je de kom op zijn kop kunt houden.
3. Vet een ovenschaal in en/of bekleed ‘m met bakpapier.
4. Verwarm de Nutella kort in de magnetron of au bain marie, zodat de pasta vloeibaar wordt.
5. Doe de Nutella bij de eieren in de kom en spatel het door elkaar, tot je een egaal beslag krijgt. Roer er nu eventueel nog wat extra's door.
6. Giet het beslag in de ovenschaal en bak 25 minuten in de oven op 180 graden.
2. Sla de eieren stijf met een mixer. Dit duurt even, zo'n 8 minuten, dus neem er de tijd voor. De eieren moet goudgeel van kleur zijn en zo stijf dat je de kom op zijn kop kunt houden.
3. Vet een ovenschaal in en/of bekleed ‘m met bakpapier.
4. Verwarm de Nutella kort in de magnetron of au bain marie, zodat de pasta vloeibaar wordt.
5. Doe de Nutella bij de eieren in de kom en spatel het door elkaar, tot je een egaal beslag krijgt. Roer er nu eventueel nog wat extra's door.
6. Giet het beslag in de ovenschaal en bak 25 minuten in de oven op 180 graden.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
van het internet en kooktijdschrift
Ingrediënten
- 300 gram Nutella
- 4 eieren
- 4 eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
handmixer, pannenlikker, bakblik/ovenschotel en 2 kommen
Leuke tips
extra ingrediënt noten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1464469
Homepage ID
2077435
Teller
53
Bron
van het internet en kooktijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid