Halloweencake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/31/2018 - 08:38
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 15 min. + 40 min. bakken

-Verwarm de oven voor op 180°C.

-Klop de boter met de suiker tot een romige massa en voeg dan de eieren, de bloem en het zout toe.
-Giet de bereiding in een springvorm en bak 40 min. in de oven.
-Prik met een mes of breinaald in de cake. Als er geen beslag meer aanhangt, is hij gaar.
-Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster.
-Klop de room stijf en voeg de poedersuiker toe.
-Bestrijk de cake met de helft van de slagroom en schep de andere helft in een spuitzak.
-Hiermee spuit je kleine roomspookjes op het gebak.
- Maak oogjes met de chocoladepastilles en werk af met de suikerdecoratie.
Afbeelding
Halloweencake
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Halloweencake , makkelijk en de kids zijn er dol op 
Ingrediënten
6 eieren
300 g zelfrijzende bloem
300 g suiker
225 g malse boter
4 eetlepels bloemsuiker
40 cl slagroom
30 chocoladedruppels
16 suikerdecoraties
Hulpmiddelen & keukengerei
springvorm
spuitzak
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1463911
Homepage ID
1090993
Teller
29
Bron
delhaize
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid