Bereidingswijze
-Doe de Petit Suisse-kaasjes en de mayonaise in een slakom. Voeg de geraspte wortelen toe, de geraspte kaas en de hamreepjes. Meng goed.
-Verwijder de korsten van het brood (met de schaar, da's makkelijker).
-Smeer een dikke laag van het mengsel op 5 sneden brood. Leg er de andere sneden op en druk een beetje.
-Snij de boterhammen in twee.
-Knip, met de schaar, de hoeken van de sandwiches weg zodat je kisten bekomt.
-Versier elke sandwich met een kruis van bieslooksprietjes en serveer de sandwiches koel.
-Verwijder de korsten van het brood (met de schaar, da's makkelijker).
-Smeer een dikke laag van het mengsel op 5 sneden brood. Leg er de andere sneden op en druk een beetje.
-Snij de boterhammen in twee.
-Knip, met de schaar, de hoeken van de sandwiches weg zodat je kisten bekomt.
-Versier elke sandwich met een kruis van bieslooksprietjes en serveer de sandwiches koel.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Halloween tussendoortje
Ingrediënten
100 g gekookte hamreepjes
100 g geraspte kaas (emmentaler)
50 g geraspte wortelen
10 lange bieslooksprietjes
50 g mayonaise
10 sneden van een groot vierkant meergranenbrood
enkele petit suisse smeerkaasjes
100 g geraspte kaas (emmentaler)
50 g geraspte wortelen
10 lange bieslooksprietjes
50 g mayonaise
10 sneden van een groot vierkant meergranenbrood
enkele petit suisse smeerkaasjes
Leuke tips
Met wat ketchup kan je er bloederige sandwiches van maken …
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1463907
Homepage ID
1090993
Teller
14
Bron
delhaize
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid