Bereidingswijze
Smelt de chocola au bien Marie en laat het afkoelen tot dik stroperig. Meng de mascarpone, crème fraise en de honing door elkaar, voeg de witte chocolade toe en roer dit nogmaals goed door.
Laat de roomboter tussendoor ook smelten in een pan en voeg er de fijn gemaakte koekjes aan toe. Druk dit op de bodem van een taart bodem ( +-26 cm ) en laat dit afkoelen.
Doe de witte chocolade topping erop en laat het opstijven in de koelkast, en maar het af met wat garnering.
Laat de roomboter tussendoor ook smelten in een pan en voeg er de fijn gemaakte koekjes aan toe. Druk dit op de bodem van een taart bodem ( +-26 cm ) en laat dit afkoelen.
Doe de witte chocolade topping erop en laat het opstijven in de koelkast, en maar het af met wat garnering.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
kijk op: https://www.puur-eten-leven.nl/ voor meer recepten.
Ingrediënten
500 gram witte chocolade + extra voor garnering
500 gram mascarpone
200 gram crème fraise
1 eetlepel honing
100 gram roomboter
300 gram speculaas, Maria biscuit of bastogenkoeken
Je kan ook zelf een bodem bakken van amandelmeel
500 gram mascarpone
200 gram crème fraise
1 eetlepel honing
100 gram roomboter
300 gram speculaas, Maria biscuit of bastogenkoeken
Je kan ook zelf een bodem bakken van amandelmeel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1463759
Homepage ID
2638789
Teller
896
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Gelegenheid