Gegrilde lamsfilet met appel-, knolselder- en radijsjessalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 03/30/2018 - 13:57
Bereidingswijze
-Schil de knolselder en snijd in dikke staafjes.
-Spoel de appel, verwijder het klokhuis en snijd in even grote staafjes als de knolselder.

-Snijd de radijzen in dunne plakjes en de rode ui in fijne ringen.
-Hak de peterselie fijn.
-Verzamel de knolselder, appel, radijsjes en rode ui in een slakom.
-Maak een vinaigrette met de witte wijnazijn, suiker, maïsolie en peper en zout. Meng door de salade. Werk af met gehakte peterselie en frambozen.

-Strijk de lamsfilet in met olie en bak aan beide kanten krokant op de grill, binnenin mag het vlees nog rosé zijn.

-Serveer het lamsvlees met de salade, lekker met puree.
Afbeelding
Gegrilde lamsfilet met appel-, knolselder- en radijsjessalade
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De perfecte lamsfilet die super lekker smaakt met een aardappelpureetje 
Ingrediënten
500 g lamsfilet
1 jonagold
¼ knolselder
1 bussel radijzen
½ rode ui
1 doosje frambozen
4 el maïsolie
2 el witte wijnazijn
1 kl suiker
peper en zout
½ bosje peterselie
olie, om te bakken
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1460085
Homepage ID
1090993
Teller
23
Bron
lekker van bij ons
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid