Bereidingswijze
-Klop de eieren los met een snuifje zout en de room. Voeg het preiwit, de ham en het spek toe aan de eieren en breng op smaak met vers gemalen peper.
WERK AF:
Verdeel over vier kommetjes en zet ongeveer 15 minuten in de stoomoven op 90°.
WERK AF:
Verdeel over vier kommetjes en zet ongeveer 15 minuten in de stoomoven op 90°.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Geef dit soufflégrechtje eens op Paasdag als ontbijt , super lekker en erg makkelijk te bereiden
Ingrediënten
7 eieren
400 g room
1 preiwit (in fijne reepjes)
4 sneetjes ham (in fijne reepjes)
3 sneetjes ontbijtspek (in fijne reepjes)
versgemalen peper - zout
400 g room
1 preiwit (in fijne reepjes)
4 sneetjes ham (in fijne reepjes)
3 sneetjes ontbijtspek (in fijne reepjes)
versgemalen peper - zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1459995
Homepage ID
1090993
Teller
462
Bron
njam - chef = Roger vandamme
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid