Bereidingswijze
Voorbereiding :(15 min.)
- Snij de paddenstoelen in schijfjes.
- Snipper het knoflook fijn.
- Snipper de blaadjes dragon en het bieslook fijn.
- Snij de lasagnevellen in de lengte in 2.
Bereiding20 min.
1 Kook de lasagnevellen in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak de paddenstoelen 4 min. goudbruin. Voeg het fijngesnipperde knoflook toe en kruid met zwarte peper en zout.
3 Giet er de groentebouillon bij en roer er 2 eetl. fijngesnipperde dragon onder. Laat 3 min. sudderen op een zacht vuur.
4 Voeg de room en 2 eetl. mosterd toe, en meng goed door elkaar.
5 Meng de verse kaas met het fijngesnipperde bieslook, 1 eetl. olijfolie, de balsamicoazijn en 1 koffiel. mosterd op traditionele wijze. Kruid met zwarte peper en zout.
Afwerking :
-Leg 1 reep lasagne op elk bord en schep een beetje van de paddenstoelenmengeling op de helft ervan. Lepel er wat geitenkaas op en bestrooi met fijngesnipperde dragon. Vouw de reep dicht. Maak op dezelfde manier nog 3 laagjes klaar. Serveer met de sla, de notenmix en de kruidensaus.
- Snij de paddenstoelen in schijfjes.
- Snipper het knoflook fijn.
- Snipper de blaadjes dragon en het bieslook fijn.
- Snij de lasagnevellen in de lengte in 2.
Bereiding20 min.
1 Kook de lasagnevellen in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak de paddenstoelen 4 min. goudbruin. Voeg het fijngesnipperde knoflook toe en kruid met zwarte peper en zout.
3 Giet er de groentebouillon bij en roer er 2 eetl. fijngesnipperde dragon onder. Laat 3 min. sudderen op een zacht vuur.
4 Voeg de room en 2 eetl. mosterd toe, en meng goed door elkaar.
5 Meng de verse kaas met het fijngesnipperde bieslook, 1 eetl. olijfolie, de balsamicoazijn en 1 koffiel. mosterd op traditionele wijze. Kruid met zwarte peper en zout.
Afwerking :
-Leg 1 reep lasagne op elk bord en schep een beetje van de paddenstoelenmengeling op de helft ervan. Lepel er wat geitenkaas op en bestrooi met fijngesnipperde dragon. Vouw de reep dicht. Maak op dezelfde manier nog 3 laagjes klaar. Serveer met de sla, de notenmix en de kruidensaus.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker vegetarisch recept dat ook niet vegetariërs zullen lusten
Ingrediënten
500 g koningsoesterzwammen
500 g kastanjechampignons
0.5 plantje dragon (vers)
3 teentjes knoflook
8 lasagnevellen (verse)
150 g verse geitenkaas
1.5 dl room
2 eetl. mosterd op traditionele wijze
2 dl groentebouillon (1/2 blokje opgelost in 2 dl heet water)
2 eetl. olijfolie
zwarte peper (molen)
zout
Voor het slaatje:
100 g jonge slascheuten
0.5 plantje bieslook
3 eetl. verse kaas (plattekaas)
2 eetl. notenmix voor salade
1 koffiel. mosterd op traditionele wijze
1 eetl. balsamicoazijn
1 eetl. olijfolie
500 g kastanjechampignons
0.5 plantje dragon (vers)
3 teentjes knoflook
8 lasagnevellen (verse)
150 g verse geitenkaas
1.5 dl room
2 eetl. mosterd op traditionele wijze
2 dl groentebouillon (1/2 blokje opgelost in 2 dl heet water)
2 eetl. olijfolie
zwarte peper (molen)
zout
Voor het slaatje:
100 g jonge slascheuten
0.5 plantje bieslook
3 eetl. verse kaas (plattekaas)
2 eetl. notenmix voor salade
1 koffiel. mosterd op traditionele wijze
1 eetl. balsamicoazijn
1 eetl. olijfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1459931
Homepage ID
1090993
Teller
178
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid