Bereidingswijze
laat op lag vuur de bacon zijn vet verliezen , zet daarna hoger en bak krokant.
in de zelfde pan ( met vet ) , bak de asperges op medium vuur tot gewenste beetgaarheid
schep uit , bestrooii met wat zout en peper en het citroen sap , laat afkoelen
snijdt de brie in 24 blokjes van ong. 2cm , bestrooi je werkblad met wat bloem , rol je deeg uit en snijdt dat ook in 24 gelijke 4-kantjes.
vet je vormpjes in , leg er deeg in, dan brie en in stukjes gesneden asperges en bacon.
verwarm en bak af volgens verpakking van de croissants.
in de zelfde pan ( met vet ) , bak de asperges op medium vuur tot gewenste beetgaarheid
schep uit , bestrooii met wat zout en peper en het citroen sap , laat afkoelen
snijdt de brie in 24 blokjes van ong. 2cm , bestrooi je werkblad met wat bloem , rol je deeg uit en snijdt dat ook in 24 gelijke 4-kantjes.
vet je vormpjes in , leg er deeg in, dan brie en in stukjes gesneden asperges en bacon.
verwarm en bak af volgens verpakking van de croissants.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
24.00
Vertel iets leuks over dit recept
perfecte hapjes voor je paasbrunch , een beetje lente op je bord
Ingrediƫnten
2 blikjes croissant deeg
500 gram asperge punten groen
8 plakken bacon
600 gram brie
sap van 1/2e citroen
z/p udm
wat bloem
500 gram asperge punten groen
8 plakken bacon
600 gram brie
sap van 1/2e citroen
z/p udm
wat bloem
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
bakspray
24 mini muffin vormpjes
koekenpan
bakspray
24 mini muffin vormpjes
koekenpan
Leuke tips
vervang brie voor camembert en de asperges voor bimi .
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1459891
Homepage ID
2289241
Teller
421
Bron
Delish
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid