Gevulde avocado's met ei en zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/14/2018 - 11:05
Bereidingswijze
-Snijd de avocado's in de lengte doormidden en haal de pit er uit.
-Hol de avocado een beetje verder uit. Besprenkel met citroensap.
-Scheidt de eieren. Klop de eiwitten lichtjes op en meng hierdoor de fijngehakte pecannoten en de fijngesneden gerookte zalm. Vul hiermee de avocado op. Leg in elke avocado helft een eidooier.

-Zet de avocado's in een oven van 175°C gedurende 15 à 20 minuten. Controleer na 15 min de dooier.

-Snij de radijsjes in fijne schijfjes en de bieslook in afwisselende lengtes. Meng met de postelijn.

-Meng voor de dressing alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout.

Breng de salade op smaak met de dressing.
Afbeelding
Gevulde avocado's met ei en zalm
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Origineel paasgerecht met een pittige dressing dat niet alleen lekker smaakt , maar suiker arm is en lactosevrij
Ingrediënten
2 avocado's
4 eieren
50 gr pecannoten
200 gr gerookte zalm
1 bussel radijsjes
enkele sprietjes bieslook
2 handjes postelein
Voor de dressing:
1 citroen, het sap
2 el olijfolie
1 tl graanmosterd
peper
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1459741
Homepage ID
1090993
Teller
301
Bron
njam
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Author Image
marcdepester
Gelegenheid