Bereidingswijze
Laat de grill of oven voorverwarmen of volg de instructies van de paninimaker. Snij een aantal plakjes grillworst en komkommer, snij de ui in kleine halve maantjes. Snijd de broodjes door de helft en besmeer één kant met het smeersel dat je gekozen hebt. Beleg met komkommerplakjes en strooi daar de ui overheen. Maak af met de grillworstplakjes en bak volgens de verpakking in de oven/onder de grill of in de paninimaker. Klaar is kees!
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ongeveer een jaar geleden at ik voor het eerst een (sticky chicken) panini en wel in Engeland. Maar in Nederland kun je deze ook zeker verkrijgen bij verschillende tentjes. Deze grillworstpanini is een simpele en snelle weer-eens-wat-anders lunch of originele paasbrunch om thuis te maken.
Ingrediënten
2 afbak paninibroodjes, grillworst (geen plakjes maar een hele rol die je zelf snijdt), kwart komkommer, kwart kleine rode ui, gezouten roomboter/kruidenkaas/zuivelspread naar keuze.
Hulpmiddelen & keukengerei
Grill, oven of paninimaker
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1456047
Homepage ID
2725589
Teller
1537
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid