123 deeg - zandkoekjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 08/27/2017 - 19:28
Bereidingswijze
Pak even van te voren de boter uit de koelkast, anders is het zo hard.
- doe alles bij elkaar: bloem boter & suiker.
- kneed alles tot een mooie gladde bol (eerst lijkt het onmogelijk, niks toevoegen, gewoon blijven kneden)
- verwarm de oven op 160 graden
- optioneel: voeg geraspte chocola of cacao poeder toe / voeg kaneel poeder toe
- maak op elke manier kleine platte koekjes (de koekjes zwollen een beetje op bij het bakken dus het kan heel plat)
- plaats de koekjes in de over voor 10 - 20 minuten
- laat de koekjes even hard worden als je ze uit de oven hebt gehaald
- eet ze lekker op!!
Afbeelding
123 deeg - zandkoekjes
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
100.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een heel grappig recept. Je kan er vam alles mee doen. Maak er chocolade koekjes van, of kaneelkoekjes. Maar je kan het ook gewoon zandkoekjes laten. Het mooiste eraan is: het is zo ontzettend makkelijk. Je hoeft bijna niets te doen. De ingrediƫnten kan je helemaal zelf aanpassen. Als het maar dezelfde verhouding blijft: 1 gram suiker, 2 gram boter en 3 gram bloem.
Ingrediƫnten
1 gram suiker, 2 gram boter, 3 gram bloem.
Hulpmiddelen & keukengerei
handen, schaal.
Leuke tips
Je kan dus de koekjes helemaal veranderen. Zelf vormpjes maken en er van alles in doen. Je kan ze versieren met spikkels of dus die geraspte chocolade. Veel succes met het maken van de koekjes. Heb je iets gemist? meldt het me!!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1454803
Homepage ID
2708337
Teller
11200
Bron
een goede vriend
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Author Image
caserdep
Gelegenheid