Bereidingswijze
Maak de biscuits helemaal fijn in de keukenmachine.
Doe daarna 200 gr wajang boter in de pan, zodra dit gesmolten is, de biscuits erbij doen.
Dit blijven roeren, als alles met de boter vermengt is, heel even doorroeren.(niet te lang, anders verbrand het)
Vet de bakvorm in en doe de biscuits erin.
Doe in een kom de blokjes monchou, basterdsuiker en slagroom.
Mix dit met een mixer zo glad mogelijk.
Doe daarna de slagroom op de biscuits.
Dek de bakvorm af en doe het in de koelkast voor een dag.
De kersenvlaai doe je erop voordat je de taart serveert.
Doe daarna 200 gr wajang boter in de pan, zodra dit gesmolten is, de biscuits erbij doen.
Dit blijven roeren, als alles met de boter vermengt is, heel even doorroeren.(niet te lang, anders verbrand het)
Vet de bakvorm in en doe de biscuits erin.
Doe in een kom de blokjes monchou, basterdsuiker en slagroom.
Mix dit met een mixer zo glad mogelijk.
Doe daarna de slagroom op de biscuits.
Dek de bakvorm af en doe het in de koelkast voor een dag.
De kersenvlaai doe je erop voordat je de taart serveert.
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke taart die ik altijd voor verjaardagen maak, iedereen is er dol op!
Ingrediƫnten
175 gr basterdsuiker
2 blokjes monchou
2 rollen biscuits (zelf gebruik ik van polly)
Wajang boter
250 ml verse slagroom
2 blikken kersenvlaaivulling
2 blokjes monchou
2 rollen biscuits (zelf gebruik ik van polly)
Wajang boter
250 ml verse slagroom
2 blikken kersenvlaaivulling
Hulpmiddelen & keukengerei
Mixer
Pan
Keukenmachine
Bakvorm
Pan
Keukenmachine
Bakvorm
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1454377
Homepage ID
2595515
Teller
77
Bron
Recept van een kennis.
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid