Bereidingswijze
Maak het pannenkoekenbeslag zoals aangegeven staat op het pak. Als je het beslag klaar hebt laat je het een paar minuten rusten. Bak je pannenkoeken en houdt ze warm met folie of boven een pan heet water. Let op dat ze niet te vochtig worden!
Leg de eerste pannenkoek als bodem op een voorverwarmd bord. Smeer hierover de stroop. Let hier een volgende pannenkoek op en besmeer deze met chocoladepasta. Doe dit met zoveel pannenkoeken als je wilt! Bij de laatste pannenkoek smeer je de chocopasta eroverheen met een toefje stroop en garneer het met wat amandelen!
Leg de eerste pannenkoek als bodem op een voorverwarmd bord. Smeer hierover de stroop. Let hier een volgende pannenkoek op en besmeer deze met chocoladepasta. Doe dit met zoveel pannenkoeken als je wilt! Bij de laatste pannenkoek smeer je de chocopasta eroverheen met een toefje stroop en garneer het met wat amandelen!
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een echte feestmaaltijd waarmee je bij ieder kind een lach op hun gezicht tovert!
Ingrediƫnten
1 pak pannenkoekmeel
melk (naar hoeveelheid)
snufje zout
wat olie of gesmolten boter om in te bakken
eieren (naar hoeveelheid)
stroop
chocopasta naar keuze
handje amandelen
poedersuiker
melk (naar hoeveelheid)
snufje zout
wat olie of gesmolten boter om in te bakken
eieren (naar hoeveelheid)
stroop
chocopasta naar keuze
handje amandelen
poedersuiker
Leuke tips
Gebruik wat olie in het beslag; zo hoef je niet de hele tijd de pan in te vetten.Je kunt de chocopasta ook vervangen voor jam!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1453181
Homepage ID
2658229
Teller
669
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid