Rosbiefroosjes met kruidenkaas en vijgencompot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 04/17/2017 - 18:09
Bereidingswijze
Spreid de plakken rosbief en bestrooi ze met peper
Smeer de compot dun over de rosbief uit
Snij de rosbiefplakke doormidden
Spuit de roomkaas in een rondje opd e plakken
Vouw de plakjes dicht als roosje
serveer deze op een amuse lepel

Afbeelding
Rosbiefroosjes met kruidenkaas en vijgencompot
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Super eenvoudig en erg lekkere amuse
Ingrediƫnten
2 plakken dikker gesneden rosbief ( 4 roosjes ) per persoon
roomkaas met kruiden
Vijgencompot
Peper

Hulpmiddelen & keukengerei
Pepermolen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Pools
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1452059
Homepage ID
2666475
Teller
626
Bron
amuse-
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Theo2017
Gelegenheid