Huevos Rellenos de Atun

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 04/12/2017 - 15:26
Bereidingswijze
kook je eieren in een minuut of 8 hard , laat goed afkoelen ( spoel water paar keer ) , en laat in koud water nog half uur staan .
gooi het water uit je blikje tonijn, dan de tonijn in een kom , voeg ingrediënten toe, schep goed door , zet koel voor 30 minuten.
pel de eitjes, schep het eigeel er uit , prak goed door de tonijn, tot glad , schep nu in je spuitzak , of wat ik heb gedaan , schep alles op 1 hoop , steek 2 boterham zakjes in elkaar , steek je hand erin , grijp 80 % van de hoop en vouw hem weer binnenstebuiten, schep vervolgens de rest met een lepel in je zakje , draai licht strak , leg weer koel voor een half uur , knip vervolgens een puntje van je plastic zakjes , vul de eitjes .
bestrooi vervolgens met gerookt paprika poeder .
Afbeelding
Huevos Rellenos de Atun
Huevos Rellenos de Atun
Huevos Rellenos de Atun
Huevos Rellenos de Atun
Huevos Rellenos de Atun
Huevos Rellenos de Atun
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
mooie titel he , maar niks anders dan spaanse duivels eitjes met tonijn . oftewel , russisch ei , ei mimosa , gevuld ei , etc.
ik heb er gelijk maar weer wat onderzoek en en projectje van gemaakt, het blijkt die gevulde eitjes komen uit rome ,  waar met veel zout , peper en cayenne , de eitjes weer werden gevuld, ik gok vanwege de niet zo versheid van de eitjes , was dat wel nodig,  devilled egg , kan eigenlijk nergens vinden waarom , sommige zeggen devided eggs ( gescheiden ) andere , de duivel, helevuur , heet  dus hete kruiden. , in nederland gespleten nonnen .. dat klinkt dan weer zeer onsmakelijk .
maar goed , het resulaat is er niet minder om .
Ingrediënten
4 eitjes
1 blikje gesnipperde tonijn in water ( origineel is olie , dat werd me te vet )
2 el. mayo
1 tl cayene peper
1 tl mosterd ( zit niet in origineel )
1 tl. worcestersaus ( zit niet in het origineel )
1 tl tomaten puree ( ok, zit ook alweer niet in het origineel )
gerookt paprika poeder
Hulpmiddelen & keukengerei
mengkom
kookpan
spuitzak of boterhamzakjes ( had niet anders )
Leuke tips
ik heb 2 fouten gemaakt , 1 ik was vergeten om voor het koken de eitjes licht te schudden , dan komt de dooier namelijk mooi in het midden , 2 , een te grote punt geknipt van me zakjes .
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1451929
Homepage ID
2289241
Teller
156
Bron
thespruce
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hans3333
Gelegenheid