Gekookte eitjes deluxe

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 04/10/2017 - 11:32
Bereidingswijze
Kook de eieren +- 10 min. tot ze hardgekookt zijn. Laat even afkoelen en snijd ze dan in de lengte doormidden.

Haal voorzichtig de dooiers eruit (houd één dooier apart!) en plet ze met de mayonaise en gezouten boter tot een smeuïge massa. Kruid met peper en zout.

Schep de vulling in een slagroomspuit en spuit de vulling in de eieren. Hak de resterende dooier in fijne stukjes. Garneer de gevulde eieren met deze stukjes eierdooier en truffelsalsa.
Afbeelding
Gekookte eitjes deluxe
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en overheerlijk
Ingrediënten
4 eieren
3 el mayonaise
100 g zachte, gezouten boter
versgemalen peper - zout
voor de garnering:
1 ei
truffelsalsa (te koop in delicatessenwinkel)
enkele blaadjes postelein
Leuke tips
Werk af met enkele blaadjes postelein
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1451849
Homepage ID
1090993
Teller
71
Bron
njam chef : Roger vandamme
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid