Bereidingswijze
Leg de brochettestokjes ruim uit elkaar op een vel bakpapier.
Teken met een potlood de vorm van een konijnensnoetje of een eendenbekje rond de punt van elk brochettestokje op het bakpapier.
Vul een papieren zakje met getempereerde chocolade en spuit de konijnensnoetjes vol met de chocolade.
Laat goed hard worden. Zorg dat het stokje goed vast zit in de chocolade.
Teken met een potlood de vorm van een konijnensnoetje of een eendenbekje rond de punt van elk brochettestokje op het bakpapier.
Vul een papieren zakje met getempereerde chocolade en spuit de konijnensnoetjes vol met de chocolade.
Laat goed hard worden. Zorg dat het stokje goed vast zit in de chocolade.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kinderen zelf betrekken in het maken van een origineel snoepje
Getempereerde chocolade zelf maken ? zie recept op smulweb
Getempereerde chocolade zelf maken ? zie recept op smulweb
Ingrediƫnten
500 gr * getempereerde chocolade
10 brochettestokjes
papieren puntzakjes
bakpapier
10 brochettestokjes
papieren puntzakjes
bakpapier
Leuke tips
Kinderen vinden het heerlijk om te doen, maar hou de gouden regels in acht :
-Vul je puntzakje niet met teveel chocolade anders loopt het er overal uit.
-Knijp enkel achteraan op het puntzakje, zodat de chocolade er alleen aan het puntje uit kan komen.
-Snijd een klein puntje van de top met een schaar, als het topje te groot is stroomt de chocolade er uit.
-Vul je puntzakje niet met teveel chocolade anders loopt het er overal uit.
-Knijp enkel achteraan op het puntzakje, zodat de chocolade er alleen aan het puntje uit kan komen.
-Snijd een klein puntje van de top met een schaar, als het topje te groot is stroomt de chocolade er uit.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1451841
Homepage ID
1090993
Teller
16
Bron
Njam - chef Dominique Persoone
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid