Gevulde pistolets met spiegeleitjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 04/06/2017 - 12:53
Bereidingswijze
Snijd de bovenkant uit de broodjes en hol de broodjes uit.

Schil de asperges en snijd ze in brunoise. Snijd even grote brunoise van de chorizo.

Meng de chorizo en asperges met gemalen kaas en kruid het geheel met peper en zout. Vul de broodjes op met dit mengsel. Breek nu in elk broodje een eitje.

Bak de broodjes af in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende +- 20 minuten (naargelang de stolling van het ei).

Werk af met de fijngesnipperde bieslook.
Afbeelding
Gevulde pistolets met spiegeleitjes
Gevulde pistolets met spiegeleitjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Maak voor het gezin eens een origineel en lekker paas ontbijtje....!
Ingrediƫnten
4 afbakbroodjes
4 witte asperges
100 gr chorizo
enkele sprietjes bieslook
50 gr gemalen kaas
peper
zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1451761
Homepage ID
1090993
Teller
289
Bron
Njam
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid