Bereidingswijze
1. Hak de chocolade fijn
2. Maak de slagroom warm en giet over de gehakte chocolade
3. kook het water samen met de suiker en de aardbeien totdat het een dik papje wordt
4. Laat het mengsel iets afkoelen en doe een eetlepel ervan bij de ganache
5. Meng het goed, en doe dan de rest van het mengsel erbij
6. doe gesmolten chocolade in de bonbonvorm en laat de chocolade hard worden
7. Giet een beetje van de aardbeien mengsel in de vormpjes
8, giet gesmolten chocolade over de vulling heen en laat de chocolade uitharden
2. Maak de slagroom warm en giet over de gehakte chocolade
3. kook het water samen met de suiker en de aardbeien totdat het een dik papje wordt
4. Laat het mengsel iets afkoelen en doe een eetlepel ervan bij de ganache
5. Meng het goed, en doe dan de rest van het mengsel erbij
6. doe gesmolten chocolade in de bonbonvorm en laat de chocolade hard worden
7. Giet een beetje van de aardbeien mengsel in de vormpjes
8, giet gesmolten chocolade over de vulling heen en laat de chocolade uitharden
Aantal personen
30.00
Aantal stuks
30.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere gevulde paaseitjes
Ingrediƫnten
90 gram witte chocolade
200 gram chocolade
30 ml slagroom
50 gram aardbeien
2 eetlepels suiker
1,5 eetlepels suiker
200 gram chocolade
30 ml slagroom
50 gram aardbeien
2 eetlepels suiker
1,5 eetlepels suiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Warmtebron
Pollepel
Steelpan
Lepels
Pollepel
Steelpan
Lepels
Leuke tips
Staat leuk in een glazen pasen pot
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1451529
Homepage ID
2582241
Teller
834
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid