Hapje met eendenborst en mango

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/20/2017 - 19:52
Bereidingswijze
- Snij het stokbrood in dunne sneetjes, rooster ze aan beide kanten en laten ze afkoelen.
- Besmeer de geroosterde sneetjes met de smeerkaas.
- Leg op elk sneetje een plakje eendenborst.
- Snij de mango in blokjes en leg op elk sneetje een blokje mango.
- Doe op elk sneetje een klein beetje mangochutney en garneer met een piepklein takje koriander.
Afbeelding
 Hapje met eendenborst en mango
 Hapje met eendenborst en mango
 Hapje met eendenborst en mango
 Hapje met eendenborst en mango
 Hapje met eendenborst en mango
 Hapje met eendenborst en mango
 Hapje met eendenborst en mango
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
What's in a name?
In Italië noemen ze het bruschetta, in Spanje heet het pincho of tapas en in andere landen zullen ze er wel weer andere benamingen voor hebben. Ik noem het gewoon een ontzettend lekker hapje ;)
Of is het een amuse :) :P
Maak de hapjes zo klein dat je ze in 1 keer in je mond kunt, want als je alle smaken tegelijk proeft heb je een ware smaakexplosie.

TIP: Lekker voor op het (Paas)buffet
Ingrediënten
- pakje gerookte eendenborst (90 gram)
- ½ dun stokbrood (baguette)
- ½ bakje zachte geitenkaas met honing
- mango
- mangochutney
- enkele takjes koriander
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1451375
Homepage ID
2066044
Teller
2364
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
wilmiewillemse
Gelegenheid