Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden.
Meng de kokos, suiker en de eieren door elkaar, kneed hier een soort deeg van.
Bekleed de bakplaat met het bakpapier.
Vorm balletjes van het kokosdeeg en druk ze een beetje aan op de bakplaat.
Zet de plaat in de oven voor 20 minuten maar houd het in de gaten, ze mogen niet te bruin worden.
In mijn kleine oventje ging het te hard en moest ik de temperatuur wijzigen in 150 graden.
De koekjes af laten koelen en uit laten harden.
Meng de kokos, suiker en de eieren door elkaar, kneed hier een soort deeg van.
Bekleed de bakplaat met het bakpapier.
Vorm balletjes van het kokosdeeg en druk ze een beetje aan op de bakplaat.
Zet de plaat in de oven voor 20 minuten maar houd het in de gaten, ze mogen niet te bruin worden.
In mijn kleine oventje ging het te hard en moest ik de temperatuur wijzigen in 150 graden.
De koekjes af laten koelen en uit laten harden.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept heb ik gekregen van een collega die de koekjes kwam uitdelen.Zij had het van rudolph van Veen en de koekjes zijn fantastisch! Zo simpel te maken, dat geloof je bijna niet.
Ingrediƫnten
250 gram geraspte kokos
250 gram suiker
3 eieren
250 gram suiker
3 eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
kom
vork
bakplaat met keukenpapier
vork
bakplaat met keukenpapier
Leuke tips
Eventueel dippen in gesmolten chocolade..mmmm
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1447607
Homepage ID
1335243
Teller
291
Bron
Rudolph van Veen
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Gelegenheid