Forero Rocher Taart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/22/2016 - 15:34
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170 graden
Mix de eieren en suiker en de vanillesuiker 7 minuten op de hoogste stand,
Daarna 1 minuut op de laagste stand.
Zeef de bloem de bakpoeder en de cacao en spatel het voorzichtig door het beslag.
spatel kort de gehakte halen boter door het beslag.
Giet het in een springvorm en zet het in een voorverwarmde oven op 170 graden
gedurende 35 minuten.
Laat de biscuit goed.
Vulling:
Mix de saroma pudding met de slagroom ( Het moet geen vloeibaar mengsel worden )
Voeg beetje bij beetje de slagroom toe.
Snij de biscuit door 2 en vul de taart met de chocolade pudding en Rocher.
Besmeer de taart met wat chocolade pudding.
Glazuur :
Smelt de chocolade als die is gesmolten voeg dan beetje bij beetje roerend de chocolade saus toe
tot je een mooi mengsel hebt. Giet en verdeel de chocolade mooi over de taart.
Decoratie
Decoreer de taart mooi af met Forero Rocher en de gehakte hazelnoten.
Aantal personen
5.00
Aantal stuks
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
De taart kan je serveren bij een feestje 
of zzomaar bij een lekker kopje koffie of thee.
Ingrediënten
Biscuit:
200 gram Suiker
100 gram gehakte hazelnoten
65 gram maïzena
40 cacao
40 gesmolten boter
2 zakjes vanillesuiker
1 volle theelepel bakpoeder
6 eieren
Vulling:
2 pakjes saroma chocolade pudding
6 rocher ( in 1 keer met de hand kapot drukken )

Glazuur:
150 gram chocolade
1 flessen chocolade saus

Decoratie :
12 Forero Rocher
Gehakte hazelnoten
Hulpmiddelen & keukengerei
Mixer
Oven
Zeef
Springvorm
Spatel
Thee lepel
weegschaal


Leuke tips
Bestrooi de taart aan het einde bijvoorbeeld met wat kokos
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mediterraan
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1447259
Homepage ID
2024515
Teller
63
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Nadiaatje1989
Gelegenheid