Maltesers Cake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 06/07/2016 - 23:52
Bereidingswijze
1. Leg een stuk vershoudfolie in een ovenschaal zodat je de maltesercake er achteraf makkelijk uit kunt halen. Smelt daarna de boter, de chocola en de stroop au bain marie.

2. Ondertussen verkruimel je de biscuitjes en zodra het chocolademengsel gesmolten is, voeg je de koekkruimels toe.

3. Roer dit goed door zodat de koekkruimels goed verdeeld zijn. Daarna voeg je voorzichtig de maltesers toe en roer je dit nog even rapido. Niet te lang, want anders smelten de maltesers meteen en dat wil je niet.

4. Giet het mengsel in de ovenschaal en leg er nog wat maltesers bovenop. Zet de schaal voor een paar uur in de koelkast. Als de cake hard is geworden, is 'ie klaar! Smikkelse!
Afbeelding
Maltesers Cake
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker & simpel gerecht, als je van chocolade houdt. Ideaal voor diverse feesten. En je hebt de mogelijkheid er zelf een creatieve draai aan te geven.
Ingrediƫnten
100 gram maltesers
100 gram melkchocola
100 gram pure chocola
100 gram boter
3 eetlepels Maple Syrup of andere stroop
100-120 gram biscuitjes
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal
pan
koelkast
Leuke tips
In dit recept is het met Maltesers, maar je kunt het ook bijvoorbeeld maken met (crispy) M&M's, KitKat etc.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1443624
Homepage ID
2536688
Teller
1354
Bron
http://www.lekkerensimpel.com 9-2012
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Nuutjuh
Gelegenheid