Bereidingswijze
Verkruimel of vermaal de bastogne en verdeel dit over de glaasjes. Druk het met een lepeltje een beetje aan.
Mix de roomkaas met slagroom, vanillesuiker en de citroenrasp door elkaar zodat er een mooie crème ontstaat.
Verdeel de cheesecake crème over de glaasjes en verdeel hierover een laagje lemon curd. Laat de cheesecakes minimaal een uurtje opstijven in de koelkast.
Klop een beetje extra slagroom op voor de garnering en bestrooi tot slot met biscuitkruimels.
Mix de roomkaas met slagroom, vanillesuiker en de citroenrasp door elkaar zodat er een mooie crème ontstaat.
Verdeel de cheesecake crème over de glaasjes en verdeel hierover een laagje lemon curd. Laat de cheesecakes minimaal een uurtje opstijven in de koelkast.
Klop een beetje extra slagroom op voor de garnering en bestrooi tot slot met biscuitkruimels.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met Pasen wilde ik iets geels als toetje en toen kwam ik dit toetje tegen. Ik had het recept van de lemoncurd al (http://www.smulweb.nl/recepten/1103878/Lemon-curd-makkelijk-magnetron-recept) en dat is zo klaar en kan je superlang bewaren in de koelkast of de vriezer.
Ingrediënten
150 gram roomkaas
120 gram opgeklopte slagroom
1 eetlepel vanillesuiker
citroenrasp van een halve citroen
6 biscuitjes
6 eetlepels lemon curd (maak bijvoorbeeld dit recept)
eventueel extra slagroom ter garnering
120 gram opgeklopte slagroom
1 eetlepel vanillesuiker
citroenrasp van een halve citroen
6 biscuitjes
6 eetlepels lemon curd (maak bijvoorbeeld dit recept)
eventueel extra slagroom ter garnering
Hulpmiddelen & keukengerei
6 kleine glaasjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1442102
Homepage ID
18693
Teller
3509
Bron
een beetje van mijzelf en de rest van brendakookt.nl
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid