Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 185 graden, vet een middelmaat bakblik in met kokosolie, bekleed met bakpapier. Doe alle ingrediënten, behalve de geweekte zuidvruchten en noten, in de keukenmachine en maal dit tot een stevige massa. Spatel de zuidvruchten en noten erdoor. Stort de massa in het blik en verdeel. Bak het brood in het midden van de oven gaar in ongeveer 45-50 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk, bijna niet te geloven dat lekker zó gezond kan zijn! Bovendien zo klaar!
Ingrediënten
400 gram biologisch/dynamisch volkoren speltmeel
een eetlepel Fiberfin of psyllium
drie eetlepels stevia kristal sweet Xtra
drie eieren
anderhalve eetlepel wijnsteenbakpoeder
een kopje geweekte rozijnen, uitgelekt
10/12 kleine gedroogde vijgen geweekt en uitgelekt( scherpe kopjes verwijderen)
vijf druppels stevia GreenSweet chocolade
125 ml haver of andere melkvervanging
een kopje gemengde noten ( bijvoorbeeld walnoten, cashewnoten, hazelnoten)
een eetlepel Fiberfin of psyllium
drie eetlepels stevia kristal sweet Xtra
drie eieren
anderhalve eetlepel wijnsteenbakpoeder
een kopje geweekte rozijnen, uitgelekt
10/12 kleine gedroogde vijgen geweekt en uitgelekt( scherpe kopjes verwijderen)
vijf druppels stevia GreenSweet chocolade
125 ml haver of andere melkvervanging
een kopje gemengde noten ( bijvoorbeeld walnoten, cashewnoten, hazelnoten)
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakblik, keukenmachine & oven
Leuke tips
Ook lekker met stukjes pure Greensweet-stevia chocolade
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1441956
Homepage ID
2442716
Teller
329
Bron
http://www.greensweet-stevia.nl/
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid