Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden Celsius.
Vet de muffinvorm in met wat bakspray en vul deze met de plakken bacon.
Klop de eieren los met zout en peper. Meng daarbij de ham, kaas en bieslook.
Vul ieder muffinvorm voor 3./4 met het mengsel.
Zet ze in het midden van de oven en bak ze voor ongeveer 30 minuten of wanneer ze goudbruin zijn.
Vet de muffinvorm in met wat bakspray en vul deze met de plakken bacon.
Klop de eieren los met zout en peper. Meng daarbij de ham, kaas en bieslook.
Vul ieder muffinvorm voor 3./4 met het mengsel.
Zet ze in het midden van de oven en bak ze voor ongeveer 30 minuten of wanneer ze goudbruin zijn.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke Bacon-Ei Muffins. Niet alleen lekker met de Paasdagen, maar ook in het weekend.
Ingrediƫnten
12 grote plakken streaky bacon
8 eieren
100 gr geraspte kaas
50 gr ham
Bieslook
Zout en peper
8 eieren
100 gr geraspte kaas
50 gr ham
Bieslook
Zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Muffinvorm
Oven
Oven
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Canadees
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1441752
Homepage ID
1956399
Teller
670
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid