Italiaanse wok met konijnenfilets

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/24/2016 - 14:05
Bereidingswijze
-Snijd de gepelde uien in fijne halve ringen.

-Halveer de kerstomaatjes, kneus de lookteen en rits de blaadjes tijm los.

-Snijd de konijnenfilets in hapklare blokjes.

-Kook de pasta beetgaar in water met wat zout.

-Verhit de wok op een stevig vuur. Voeg wat olie toe en bak de uien met de look en de blokjes konijnenfilet.

-Voeg de halve tomaatjes toe en de verse tijm.
-Wok alle ingrediƫnten nog een paar minuten en voeg de uitgelekte pasta toe. Werk af met een scheutje balsamico, wat olijfolie, peper en zout.

Meng en serveer de gewokte pasta met stukjes mozzarella en blaadjes basilicum.
Afbeelding
Italiaanse wok met konijnenfilets
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijzonder aangename wok van konijnfilets op zijn Italiaans. Snel klaar en super lekker.
Ingrediƫnten
400 g konijnenfilets
400 g zoete kerstomaten
200 g ui
1 teen knoflook
4 takjes tijm
1 busseltje verse basilicum
250 g mozzarella
een scheutje balsamico
scheutjes olijfolie
peper en zout
500 g pappardelle (of tagliatelle)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1441666
Homepage ID
1090993
Teller
84
Bron
Van bij ons
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid