Bereidingswijze
-Kluts de eieren los met de melk en breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en cayennepeper.
-Haal de volkorenboterhammen door het eimengsel en schik ze in een beboterde ovenschaal.
-Leg er telkens een plakje ham tussen.
-Schenk de rest van het eimengsel erover en bestrooi met de gemalen kaas.
-Bak de broodpudding 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-Haal de volkorenboterhammen door het eimengsel en schik ze in een beboterde ovenschaal.
-Leg er telkens een plakje ham tussen.
-Schenk de rest van het eimengsel erover en bestrooi met de gemalen kaas.
-Bak de broodpudding 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snelle warme hap uit de oven, die nog lekker smaakt ook
Ingrediënten
12 sneetjes van een klein lang volkoren brood
12 plakjes gekookte ham, bvb. Meesterlyck
100 g gemalen kaas, bvb. Corsendonk
4 eieren
4 el melk
boter
nootmuskaat en cayennepeper
peper en zout
12 plakjes gekookte ham, bvb. Meesterlyck
100 g gemalen kaas, bvb. Corsendonk
4 eieren
4 el melk
boter
nootmuskaat en cayennepeper
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1441662
Homepage ID
1090993
Teller
92
Bron
van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid