Aperitiefhapje met ei

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/23/2016 - 08:48
Bereidingswijze
-Smelt een klontje boter in een pan en bak enkele minuten het toastbrood aan beiden kanten.
-Laat het brood afkoelen op een rooster.
-Snijd de korst van het brood en verdeel elk sneetje brood in 4.
-Breng water aan de kook en kook de eieren in 10 minuten hard (beginnen tellen vanaf het moment dat het water terug kookt).
-Giet de eieren af in een vergiet en laat ze schrikken onder koudstromend water.
-Pel de eieren en plet ze met een vork.
-Roer er 1/2 Ć  1 eetlepel mayonaise door (niet te veel, de mayonaise dient enkel om de eieren wat te binden).
Kruid met peper en zout.
-Beleg ieder toastje met ei.
-Werk elk aperitiefhapje met ei verder af met komkommer, radijs en tuinkers.
Afbeelding
Aperitiefhapje met ei
Aperitiefhapje met ei
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eenvoudig, goedkoop en makkelijke amusehapjes
Ingrediƫnten
2 sneetjes toastbrood
klontje boter
2 eieren
mayonaise
peper en zout
komkommer
radijzen
tuinkers
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1441624
Homepage ID
1090993
Teller
1912
Bron
budget koken
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid