Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 180°C
-Snijd elk velletje bladerdeeg in 3 of 4 reepjes (afhankelijk van de grootte van de cocktailworstjes.
-Wikkel elk cocktailworstje in bladerdeeg en bestrijk de bovenkant met boter.
-Bak 20 à 25 minuten in de oven.
-Serveer het aperitiefhapje warm en voorzie er een potje mosterd erbij.
-Snijd elk velletje bladerdeeg in 3 of 4 reepjes (afhankelijk van de grootte van de cocktailworstjes.
-Wikkel elk cocktailworstje in bladerdeeg en bestrijk de bovenkant met boter.
-Bak 20 à 25 minuten in de oven.
-Serveer het aperitiefhapje warm en voorzie er een potje mosterd erbij.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk, goedkoop en lekkere amuse, die we warm serveren met een potje mosterd apart.
Ingrediënten
12 mini cocktailworstjes
3 à 4 velletjes bladerdeeg (uit de diepvries)
vloeibare boter
3 à 4 velletjes bladerdeeg (uit de diepvries)
vloeibare boter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1441622
Homepage ID
1090993
Teller
1194
Bron
budget koken
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid