Gevulde eitjes op traditionele wijze

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/23/2016 - 08:39
Bereidingswijze
-Pel de hardgekookte eitjes, halveer ze en duw voorzichtig het eigeel eruit.
-Plet het eigeel + 2 eetlepels mayonaise + 1 eetlepel mosterd.
-Kruid met peper en zout en roer tot je een smeuïg mengsel.
-Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eitjes.
-Schik de gevulde eitjes op een bord en garneer met blaadjes platte peterselie + cayennepeper.
Afbeelding
Gevulde eitjes op traditionele wijze
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk, lekker en goedkoop
Ingrediënten
4 hardgekookte eitjes
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel mosterd (bij voorkeur Dijon)
peper en zout
cayennepeper
platte peterselie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1441620
Homepage ID
1090993
Teller
16556
Bron
Budget koken
Waardering aantal
3
Waardering
5
Drank
Uit
Bookmarked
24
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid