French toast met kaneel en walnoten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 03/22/2016 - 16:01
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Vet de bakvorm in met boter.
3. Snij het deeg in stukjes en doe deze in de schaal.
4. Klop de eieren in een kom en voeg room, kaneel en vanille toe. Mix goed door en giet het mengsel over het deeg.
5. Bak in 25-30 minuten goudbruin.
6. Laat 15 minuten afkoelen, en giet dan de stroop erover heen. Bestrooi tot slot met walnoten.
Afbeelding
French toast met kaneel en walnoten
French toast met kaneel en walnoten
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk zoet brunchgerecht met kaneel en walnoten. Het deeg bakt mooi bruin en zorgt voor een lekkere smaak.
Ingrediƫnten
2 blikken Danerolles croissantdeeg
boter om in te vetten
6 eieren
125 ml room
4 tl kaneel
2 tl vanille extract
Bakje walnoten
100 ml stroop
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmixer, kom, bakvorm, oven
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1441614
Homepage ID
2496536
Teller
3170
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Danerolles
Gelegenheid