Bereidingswijze
1. Snij de croissantplakjes in de lengte door en leg deze met de punten naar buiten in een cirkel op de bakplaat. Zo ontstaat er een ster van het croissantdeeg met in het midden een rond gat.
2. Bak de kipfilet in een koekenpan gaar, voeg de currypasta en daarna ook de yoghurt toe.
3. Als de ingrediƫnten goed gemengd zijn, haal dan de pan van het vuur en voeg de gesneden koriander en cashewnoten toe.
4. Verdeel het mengsel over de krans en vouw deze dakpansgewijs dicht.
5. Bestrijk met wat losgeklopt ei
6. Bak 25-30 minuten in de oven op 200 graden totdat de krans goudbruin is.
2. Bak de kipfilet in een koekenpan gaar, voeg de currypasta en daarna ook de yoghurt toe.
3. Als de ingrediƫnten goed gemengd zijn, haal dan de pan van het vuur en voeg de gesneden koriander en cashewnoten toe.
4. Verdeel het mengsel over de krans en vouw deze dakpansgewijs dicht.
5. Bestrijk met wat losgeklopt ei
6. Bak 25-30 minuten in de oven op 200 graden totdat de krans goudbruin is.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartige croissantkrans met kip. Dit gerecht is met zijn kruidige smaken een heerlijke toevoeging voor bij de Paasbrunch.
Ingrediƫnten
1 blik Danerolles super croissantdeeg
2 kipfilet in stukjes gesneden en gebakken
1 eetlepel rode curry pasta
100 ml yoghurt
Cashewnoten
Bosje koriander
1 ei
2 kipfilet in stukjes gesneden en gebakken
1 eetlepel rode curry pasta
100 ml yoghurt
Cashewnoten
Bosje koriander
1 ei
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan, bakplaat, oven
Leuke tips
Deze krans kan je ook goed als borrelhapje serveren.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1441612
Homepage ID
2496536
Teller
7276
Drank
Uit
Bookmarked
36
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid