Banaan-caramelijs met chocotopping

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 03/18/2016 - 13:42
Bereidingswijze
Doe de bananen, steviadruppels en kaneel in een hoge snelheidsblender of keukenmachine en blend tot een romig geheel. Voeg eventueel een klein scheutje water toe om het makkelijker te laten blenden.
Schep het in een kom of hoog glas en maak het af met de stukjes stevia chocolade.
Afbeelding
Banaan-caramelijs met chocotopping
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker en gezond ijsje met een heerlijke zoete smaak door de stevia.
Ingrediënten

– 1 banaan
– 2 bevroren bananen (minimaal 5 uur gepeld in de vriezer gelegen)
– 4-6 druppels Greensweet-stevia caramel
– Snuf kaneel

Topping: Greensweet-stevia chocolade puur in stukjes


Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1441520
Homepage ID
2442716
Teller
30
Bron
http://www.greensweet-stevia.nl/
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Author Image
emmavroegop
Gelegenheid