Carpaccio van ei en Noordzeekrab

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 03/18/2016 - 09:57
Bereidingswijze
-Pel de hardgekookte eieren en snij ze in schijfjes met een eiersnijder. Schik de schijfjes mooi op een groot bord.

-Bestrooi de eitjes met krabvlees en doe er de verschillende dressings op.

-Strooi er een snuifje cayennepeper en de zestes van een citroen en een limoen over.

Serveren:
Werk af met de bloemetjes en de blaadjes van de Oost-Indische kers en wat fijn geraspte radijs.

Besprenkel nog even met olijfolie.
Afbeelding
Carpaccio van ei en Noordzeekrab
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijke presentatie en een prachtige harmonie van smaken . Lekker en bovendien snel klaar.
Ingrediënten
3 hardgekookte eieren
100 gr krabvlees
zeste van een citroen
zeste van een limoen
1 radijs
cayennepeper
olijfolie
Oost-Indische kers

Voor de currymayonaise:
2 el mayonaise
1 tl bloemsuiker
1 tl currypoeder
snuifje zout

Voor de zure room dressing:
2 el crème fraîche, opgeklopt
sap van 1/2 limoen

Voor de avocadodressing:
1/2 avocado
1 el mayonaise
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1441508
Homepage ID
1090993
Teller
162
Bron
roger van damme
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid