Bereidingswijze
-Pel de hardgekookte eieren en snij ze in schijfjes met een eiersnijder. Schik de schijfjes mooi op een groot bord.
-Bestrooi de eitjes met krabvlees en doe er de verschillende dressings op.
-Strooi er een snuifje cayennepeper en de zestes van een citroen en een limoen over.
Serveren:
Werk af met de bloemetjes en de blaadjes van de Oost-Indische kers en wat fijn geraspte radijs.
Besprenkel nog even met olijfolie.
-Bestrooi de eitjes met krabvlees en doe er de verschillende dressings op.
-Strooi er een snuifje cayennepeper en de zestes van een citroen en een limoen over.
Serveren:
Werk af met de bloemetjes en de blaadjes van de Oost-Indische kers en wat fijn geraspte radijs.
Besprenkel nog even met olijfolie.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijke presentatie en een prachtige harmonie van smaken . Lekker en bovendien snel klaar.
Ingrediënten
3 hardgekookte eieren
100 gr krabvlees
zeste van een citroen
zeste van een limoen
1 radijs
cayennepeper
olijfolie
Oost-Indische kers
Voor de currymayonaise:
2 el mayonaise
1 tl bloemsuiker
1 tl currypoeder
snuifje zout
Voor de zure room dressing:
2 el crème fraîche, opgeklopt
sap van 1/2 limoen
Voor de avocadodressing:
1/2 avocado
1 el mayonaise
100 gr krabvlees
zeste van een citroen
zeste van een limoen
1 radijs
cayennepeper
olijfolie
Oost-Indische kers
Voor de currymayonaise:
2 el mayonaise
1 tl bloemsuiker
1 tl currypoeder
snuifje zout
Voor de zure room dressing:
2 el crème fraîche, opgeklopt
sap van 1/2 limoen
Voor de avocadodressing:
1/2 avocado
1 el mayonaise
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1441508
Homepage ID
1090993
Teller
162
Bron
roger van damme
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid