Bereidingswijze
verwarm je oven op 190 graden hete lucht , bak je beschuit bollen af tot licht bruin ( wacht niet op de bel, check regelmatig )
bereid je asperge saus , maar dan met melk , houdt warm
bekleed je bakjes of muffin vorm met de 6 boterham zakjes, en schep daar per zakje 1 tl olie in, smeer desnoods even goed door het zakje , giet een eitje erin ( hele dooier ) , bestrooi met wat peper en zout , en een tl geraspte kaas op de dooier, zakje hoeft niet dicht ben ik achter .
meng de 2 el olie met de kruiden , en schep heel voorzichtig de asperge punten er door ( haal even de kontjes er af )
breng de pan water aan de kook, maar breng terug naar net niet , in het engels heet het simmer ,
hang alle zakjes in de pan , ze blijven staan , en kook precies 3.30 ,
grill de asperge punten in je grilpan kort , houdt warm in folie , doe het zelfde met de kipfilet , houdt warm .
beleg nu de beschuit bol met 1 plakje kipfilet, giet heel voorzichtig een gepocheerd ei uit het zakje er op , schep er een el. asperge saus op en daarna 2 asperge punten per ei .
bereid je asperge saus , maar dan met melk , houdt warm
bekleed je bakjes of muffin vorm met de 6 boterham zakjes, en schep daar per zakje 1 tl olie in, smeer desnoods even goed door het zakje , giet een eitje erin ( hele dooier ) , bestrooi met wat peper en zout , en een tl geraspte kaas op de dooier, zakje hoeft niet dicht ben ik achter .
meng de 2 el olie met de kruiden , en schep heel voorzichtig de asperge punten er door ( haal even de kontjes er af )
breng de pan water aan de kook, maar breng terug naar net niet , in het engels heet het simmer ,
hang alle zakjes in de pan , ze blijven staan , en kook precies 3.30 ,
grill de asperge punten in je grilpan kort , houdt warm in folie , doe het zelfde met de kipfilet , houdt warm .
beleg nu de beschuit bol met 1 plakje kipfilet, giet heel voorzichtig een gepocheerd ei uit het zakje er op , schep er een el. asperge saus op en daarna 2 asperge punten per ei .
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediënten
6 kleine eitjes zo vers mogelijk , en op temp.
6 beschuit bollen
6 tl olijfolie
6 tl geraspte kaas ( gruyere , cheddar )
peper/zout uit de molen
6 plakken kipfilet met tuinkruiden
boter
12 groene asperge punten ( bakje super )
1 tl provenciaalse kruiden gedroogd
2 el olijfolie
pakje asperge saus , vervang water door volle melk , mocht dat op de verpakking staan.
6 beschuit bollen
6 tl olijfolie
6 tl geraspte kaas ( gruyere , cheddar )
peper/zout uit de molen
6 plakken kipfilet met tuinkruiden
boter
12 groene asperge punten ( bakje super )
1 tl provenciaalse kruiden gedroogd
2 el olijfolie
pakje asperge saus , vervang water door volle melk , mocht dat op de verpakking staan.
Hulpmiddelen & keukengerei
6 bakjes, muffinvorm what ever
6 boterham zakjes
oven
grill pan
timer
grote/ruime kookpan
zilverfolie
6 boterham zakjes
oven
grill pan
timer
grote/ruime kookpan
zilverfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1441376
Homepage ID
2289241
Teller
704
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid