Bereidingswijze
-Snipper de sjalot en knoflook fijn. Maak de wortelen, boontjes en broccoli schoon en snij in stukken.
-Fruit de sjalot in wat boter. Voeg de aardappelen en wortel toe. Kruid met peper en zout. Roerbak tot de groenten glazig zijn.
-Blus met de witte wijn en de bouillon. Laat 15 minuten onder deksel garen.
-Leg er de boontjes broccoli en de blokjes zeewolf bij en laat 8 minuten mee garen, tot de vis niet meer glazig is. -Breng verder op smaak met peper, zout en gehakte peterselie.
-Fruit de sjalot in wat boter. Voeg de aardappelen en wortel toe. Kruid met peper en zout. Roerbak tot de groenten glazig zijn.
-Blus met de witte wijn en de bouillon. Laat 15 minuten onder deksel garen.
-Leg er de boontjes broccoli en de blokjes zeewolf bij en laat 8 minuten mee garen, tot de vis niet meer glazig is. -Breng verder op smaak met peper, zout en gehakte peterselie.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker , puur en toch eenvoudig te bereiden
Ingrediƫnten
500 g zeewolffilet, in blokjes
200 g boontjes
500 g jonge wortelen
1 sjalot
100 g erwtjes
100 g broccoli
300 g krieltjes
200 ml droge witte wijn
300 ml groentenbouillon
3 el gehakte peterselie
1 knoflookteentje
200 g boontjes
500 g jonge wortelen
1 sjalot
100 g erwtjes
100 g broccoli
300 g krieltjes
200 ml droge witte wijn
300 ml groentenbouillon
3 el gehakte peterselie
1 knoflookteentje
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1441292
Homepage ID
1090993
Teller
192
Bron
ilse D'hooge
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid