Bereidingswijze
Snijd de stokbrood aan schuine plakjes ongeveer 0,5 mm breed. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Doe het bakpapier op de bakplaat.Smeer de plakjes goed in met de olijfolie en leg deze op de bakplaat, bestrooi deze met zee zout uit de molen.
Schuif de plaat in de oven en bak deze af tot de plakjes goud bruin zijn(ongeveer 8 minuten)
Schuif de plaat in de oven en bak deze af tot de plakjes goud bruin zijn(ongeveer 8 minuten)
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
60.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gemakkelijk te maken en net even iets anders als de toast uit de supermarkt.
Ingrediƫnten
1 ongebakken stokbrood van ongeveer 30 cm lang, ongeveer 100 cc olijf olie, zee zout uit de molen.
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakpapier, bakplaat en een kwast
Leuke tips
Lekker met Franse kaas, krab en tonijnsalade
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1438964
Homepage ID
2457558
Teller
82
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid