Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/2015 - 16:08
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden.

Haal het brood uit de verpakking en snij het met een mes, voor 3/4 in.
Let erop dat je niet te ver snijdt, want dan breekt het af.
Verdeel met een lepel of een mesje, de verse pesto tussen de snedes van het stokbrood.
Snij de mozzarella in hele dunne plakken en verdeel dit wederom tussen de snedes.

Bak het brood in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.

Afbeelding
Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella
Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella
Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het recept van dit heerlijke borrelbrood vond ik op internet uit "Pauline's keuken".
Ik vond dit zo'n leuk recept en nog gemakkelijk te maken ook dat ik het tijdens één van de kerstdagen als lunchhapje heb geserveerd bij een lekkere kop soep.
Heerljk.!!!!....vonden we het allemaal.
Ingrediënten
1 afbak stokbrood (een beetje een dikke)
1 bakje groene pesto (kun je zelf maken of uit de koeling van de supermarkt)
1 flinke bol mozzarella
Hulpmiddelen & keukengerei
bakplaat met bakpapier
mes
Leuke tips
Heerlijk bij de borrel, bij de lunch of bij een kopje soep.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1438620
Homepage ID
886977
Teller
10586
Bron
Internet "uit Pauline's keuken".
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
45
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Author Image
pwiggers
Gelegenheid