Bereidingswijze
Doe de bloem samen met de (gesmolten) boter en de Greensweet-stevia suiker. Klop de eieren los en doe de melk er doorheen.
Voeg dit (boter en ei) mengsel toe aan de bloem. Roer alles goed door tot glad deeg en giet een laagje beslag in de cakevorm, afgewisseld met een laagje appels (bestrooien met kaneel). Bak de cake 60 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C .
Smakelijk!
Voeg dit (boter en ei) mengsel toe aan de bloem. Roer alles goed door tot glad deeg en giet een laagje beslag in de cakevorm, afgewisseld met een laagje appels (bestrooien met kaneel). Bak de cake 60 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C .
Smakelijk!
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker receptje, zoet zonder suiker, omdat deze cake met stevia is klaargemaakt!
Ingrediënten
250 gr zelfrijzende bloem
30 gr Greensweet-stevia Suiker
175 gr boter
3 eieren
85 ml melk
3 appels in stukjes gesneden
afwerken met een snuifje kaneel.
30 gr Greensweet-stevia Suiker
175 gr boter
3 eieren
85 ml melk
3 appels in stukjes gesneden
afwerken met een snuifje kaneel.
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven, cakeblik
Leuke tips
Lekker met een handvol noten (hazelnoten of walnoten) door het beslag.
Probeer het receptje eens met peer i.p.v. appel!
Probeer het receptje eens met peer i.p.v. appel!
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1438326
Homepage ID
2442716
Teller
2828
Bron
http://www.greensweet-stevia.nl/
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Vegetarisch
Gelegenheid