Bereidingswijze
GEHAKT
1. Meng alle ingredienten door het gehakt (zie ingedrienten lijstje gehakt)
2. Maak er kleine gehaktballetjes van (pingpong balletje-grootte)
3. Braad de gehaktballetjes in de croma.
SAUS
1. Snipper de ui en roer deze door de andere ingredienten (zie ingredienten lijstje saus)
2. Giet de saus over de gehaktballen en laat alles 15 minuten stoven
1. Meng alle ingredienten door het gehakt (zie ingedrienten lijstje gehakt)
2. Maak er kleine gehaktballetjes van (pingpong balletje-grootte)
3. Braad de gehaktballetjes in de croma.
SAUS
1. Snipper de ui en roer deze door de andere ingredienten (zie ingredienten lijstje saus)
2. Giet de saus over de gehaktballen en laat alles 15 minuten stoven
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke pan vol met zoete gehaktballetjes, lekker voor tijdens een verjaardag / buffet etc.
Ingrediƫnten
GEHAKTBALLETJES
1 kilo gehakt
2 eetlepels paneermeel
2 pakjes honig franse uiensoep
2 eieren
100 gr croma
SAUS
2 uien
1 dl azijn (tafel natuurazijn kuhne)
4 dl heinz tomatenketchup
200 gr bruine basterdsuiker
1 theelepel chilipoeder of sambal
1 kilo gehakt
2 eetlepels paneermeel
2 pakjes honig franse uiensoep
2 eieren
100 gr croma
SAUS
2 uien
1 dl azijn (tafel natuurazijn kuhne)
4 dl heinz tomatenketchup
200 gr bruine basterdsuiker
1 theelepel chilipoeder of sambal
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakpan
Leuke tips
Lekker om te serveren met stokbrood
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1438010
Homepage ID
2201349
Teller
112
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid