Bereidingswijze
Kook de spruiten en de aardappelen samen, in een pan met veel water en wat zout, gaar.
Afgieten en met de crème fraîche stampen tot een smeuïge stamppot.
De zalmsnippers door het mengsel scheppen.
op smaak brengen met zout en peper.
De stamppot over de borden verdelen en garneren met de rucola-sla.
Afgieten en met de crème fraîche stampen tot een smeuïge stamppot.
De zalmsnippers door het mengsel scheppen.
op smaak brengen met zout en peper.
De stamppot over de borden verdelen en garneren met de rucola-sla.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zou dit zelf nooit 1 2 3 bedacht hebben, maar het is me toch lekker.
Ingrediënten
1 kg aardappelen voor stamppot
500 gr spruitjes
200 gr crème fraîche
200 gr zalmsnippers
zakje rucola-sla
500 gr spruitjes
200 gr crème fraîche
200 gr zalmsnippers
zakje rucola-sla
Hulpmiddelen & keukengerei
pureestamper of staafmixer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1437421
Homepage ID
841731
Teller
1121
Bron
Jumbo Hallo uitgave
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid