Zachtgekookte "broodjes"

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 08/25/2015 - 13:20
Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
Snijd het topje van de broodjes en hol ze uit. Giet een ei in elk nestje dat je zo hebt verkregen en kruid lichtjes. Leg ze op een ovenplaat met bakpapier en laat ze ruim tien minuten in de oven.
Voeg eventueel wat garnituur naar keuze toe en dien meteen op.
Samen met een soepje zijn deze zachtgekookte broodjes een lekkere maaltijd uit het vuistje voor de kinderen. Ze kunnen ook bij het ontbijt, een brunch enz. worden opgediend.

Afbeelding
Zachtgekookte "broodjes"
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als ontbijt of bi j de brunch!
Ingrediënten
4 ronde broodjes (keizer of pistolet)
4 eieren

zout en peper
Garnituur naar keuze: dunne plakjes ham, kerstomaten, spinazie, gekookte groentjes of champignons, gerookte zalm, gebakken spekjes enz.

Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1434405
Homepage ID
1946768
Teller
67
Bron
Delhaize magazine
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
agent11
Gelegenheid