Bereidingswijze
Verhit de wrap kort volgens verpakking in de pan. Verdeel de roomkaas over de wraps en wrijf het goed uit. Verdeel de bieslook hierover en kruid met zout en peper.
Leg de zalmplakken in het midden en gebruik een kaasschaaf om dunnen plakken komkommer te maken. Verdeel de rucola er als laatste over en rol de wrap op. Snijd uit iedere wrap 5 hapjes.
It's a wrap!
Leg de zalmplakken in het midden en gebruik een kaasschaaf om dunnen plakken komkommer te maken. Verdeel de rucola er als laatste over en rol de wrap op. Snijd uit iedere wrap 5 hapjes.
It's a wrap!
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Op iedere verjaardag als er bij ons een schaal met hapjes langs gaat zijn de gevulde eieren en deze wraps het snelste op. En niet voor niets! Zo gemaakt en superlekker.
Ingrediƫnten
2 grote wraps
pakje gerookte zalmplakken
1/3 komkommer
100g rucola
3 el gesneden bieslook
3el roomkaas
pakje gerookte zalmplakken
1/3 komkommer
100g rucola
3 el gesneden bieslook
3el roomkaas
Leuke tips
Kijk voor deze en andere recepten ook eens op mijn blog: www.facebook.com/floorkookt
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1434171
Homepage ID
2241922
Teller
15929
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Gelegenheid